Review Kleinsman.de

Ik kampte al een aantal jaren met onzekerheid over mijn gebit. Mijn prachtige witte lach van vroeger was verdwenen en ik durfde niet meer hardop te lachen. Mijn tanden zagen er niet zo mooi meer uit en dit had veel invloed op mijn dagelijks leven. Ik ging op zoek naar wat de mogelijkheden waren en toen kwam ik uit bij de kliniek van Kleinsman.de. Ik las de informatie op de website en wist dat dit wellicht de oplossing voor mijn problemen kon zijn.

Kennismakingsgesprek
Ik belde om een afspraak te maken en ik kon al snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens deze afspraak leerde ik meer over wat zij precies kunnen doen en hoe zij mij konden helpen. Deze afspraak werd gelijk een intake gesprek om facings te laten zetten. Deze afspraak was erg fijn. Ik werd goed geïnformeerd over wat de opties waren en hoe zij mij het beste kunnen helpen. Ik werd professioneel geholpen en kon ook al mijn vragen stellen. Zij hebben mij goed gerustgesteld en ik was al snel overtuigd om door te gaan met de behandeling.

Pijnloze behandeling
Ik koos voor de behandeling voor facings. Door hun speciale technieken kunnen zij mijn tanden weer als vanouds laten worden. Ik heb vanaf mijn zestiende gerookt en dat was zeker te zien aan mijn tanden. Door deze behandeling konden ze mijn tanden weer opbouwen en sterker laten maken. De behandeling was geheel pijnloos en ging snel voorbij. Toen ik de spiegel voor mij kreeg wist ik niet wat ik zag. Ik herkende mijzelf haast niet meer. Ik had een brede glimlach met witte tanden. Mijn tanden waren hersteld en zagen er weer als vanouds uit. Ik was blij verrast met dit fantastische resultaat.

Onbezorgd lachen
Door deze ingreep kan ik weer hardop lachen. Ik voel mij niet meer onzeker over mijn tanden en kan voluit lachen. Voorheen sloeg ik mijn handen voor mijn mond wanneer ik lachte, nu is dat verleden tijd. Ik kan deze specialistische behandeling daarom ook zeker aanraden.