Comfortabel fit worden, gewoon thuis!

Aan het einde van vorig jaar was ik mijn goede voornemens voor het nieuwe jaar aan het bedenken. Steevast bovenaan de lijst stond weer dat ik af wilde vallen. Om eerlijk te zijn is dit iets wat ik al jaren wilde. Het lukte gewoonweg nooit.
Ik had wel ene aantal keer een abonnement genomen op de sportschool, maar het verliep iedere keer hetzelfde. Ik ging een aantal keer, waarnaar ik het zat werd en op een gegeven moment gewoon niet meer ging. Ik vond het niet fijn om in de sportschool te sporten.

Toch was ik veel te dik. Ik woog ongeveer vijftien kilo boven mijn ideale gewicht. Ik moest dus wel afvallen.

Ik was aan het einde van vorig jaar met een vriendin aan het praten en kaartte mijn probleem bij haar aan. Zij vertelde me dat ik gewoon een fitnessapparaat moest kopen voor in huis. Als ik daar dan iedere dag een kwartier op zou zitten, zou ik in no-time afvallen. Ik ging dus online zoeken naar fitnessapparaten en kwam op de site fitnessapparaat.nl. Ik keek daar een tijd rond en het zag er vrij professioneel en betrouwbaar uit. Daarom besloot ik een crosstrainer te kopen.

Dit was natuurlijk wel een flinke investering, maar in vergelijking met andere sites was de crosstrainer van deze site nog relatief goedkoop. Een aantal dagen nadat ik het apparaat besteld had werd het al geleverd. Ik zag nogal op tegen het in elkaar zetten, maar dat viel reuze mee. En geloof me, ik ben echt niet zo handig! Het was even zoeken waar ik het apparaat neer zou zetten, maar ik besloot het in de woonkamer te doen.

Ik maakte met mezelf de afspraak iedere dag minimaal een kwartier te gaan crosstrainen. Ik begon de volgende dag. Terwijl ik sportte, zette ik de televisie aan. Dit wordt soms afgeraden, maar voor mij werkte het juist heel goed.

Ik had verwacht dat het me tegen zou vallen, maar ik begon het sporten juist leuk te vinden. Soms trainde ik zelfs twintig minuten en later zelfs een halfuur. Na ongeveer twee maanden paste ik mijn broek niet meer. Ik had echt een kleinere nodig. Momenteel ben ik al zo’n negen kilogram afgevallen. Echt een wonder! Met alleen maar sporten in de sportschool was dit me echt nooit gelukt.

Het is iedereen aan te raden om een fitnessapparaat te kopen bij fitnessapparaat.nl. Ik houd zelf helemaal niet van sporten, maar zelfs mij is het gelukt. En dat alles door simpelweg in mijn eigen, vertrouwde omgeving te bewegen.